BejelentésJAKOBI ANNA MÁRIA festőművész honlapja
A VONALAK ÍGÉZETÉBEN Balra: Jakobi Anna Mária: VÉRSZERZŐDÉS

MENÜ
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Jakobi Anna Mária kiállítása Budapesten

Budapesten a Napvilág Könyves Galériában nyílik 2013. október 10-én 18 órakor Jakobi Anna Mária festőművész kiállítása.Megnyitja: Dr Feledy Balázs művészettörténész, művészeti író.Fellépnek: Laskay Zsuzsa hegedűművész, Bóna Ilona zongoraművész, Laskay Zsoltné hegedűművész. Mindenkit szeretettel várunk!

tovább >>Szavazás


Linkek

Jakobi Anna Mária festőművész, MAOE tag

Kezdetben Jakobi Anna, majd Jakobi Anna Mária néven szerepel a művészeti életben.1949-ben Tatabányán született, már újra ott él.Alkotásait Bécstől Bejrútig láthatták.Képeit többféleképpen jelzi. Szignója JA vagy JAM. Festményeit titkos jellel is ellátja. Műtermében dolgozik,nagyméretű táblaképeket,időnként többdimenziós UV-s festményeket, grafikákat, plasztikákat készít, illusztrál.

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Antos István [ 2014-10-20 17:37 ]

Tisztelt Művésznő!
Örömmel fedeztem fel alkotásait az interneten. Elnézését kérem a zavarásért, de lenne egy nagy kérésem.
Jelenleg egy átfogó autogram gyűjteményt állítok össze a kortárs képzőművészetről. A gyűjtemény úgy készül, hogy egy-egy, az interneten talált képet kinyomtatok levelezőlap méretben és azt válaszborítékkal elküldöm azoknak a művészeknek, akiknek megtudtam a címét. A gyűjteményben már több mint 2000 kortárs művész szerepel. Az Ön címét sajnos nem ismerem, ezért csak email-en tudtam elérni. Kérem - amennyiben lehetséges - tiszteljen meg azzal, hogy küld részemre egy vagy két kinyomtatott képet aláírva, esetleg (ennek örülnék igazán) egy kis rajzot, skiccet, vázlatot is. Lényeges, hogy a méretük kb. 9,5x14,5 cm (levelezőlap méret) legyen. (Ha email-en megírná a címét, akkor szívesen küldök felbélyegzett válaszborítékot és általam kinyomtatott képeket.)
Előre is nagyon köszönöm bármelyik megoldást.
Gratulálok az alkotásaihoz, nagyon tetszenek!
További jó munkát és jó egészséget kívánok.
Tisztelettel
Antos István
1132 Budapest, Csanády u. 21.
06/20-4989-702


Izsák Zoltán [ 2014-04-04 19:21 ]

Kedves Anna!

Gratulálok a képeidhez! Szépek a színek. A színgazdagságod és azok együtt hatása teszi széppé, dinamikussá, varázslatossá.
Ha egy képet nézek megelevenedik, gondolatok jönnek...
Egyszóval minden képet érdemes megnézni.Gallery4hobby [ 2013-03-20 17:01 ]

Kedves Mária!

Először is gratulálok a szép alkotásokhoz és egy virtuális gallériában való kiállítási lehetőséget ajánlok fel, hogy a munkák egy újabb, érdekesebb változatban kerüljenek
a nagyközönség elé. Tudom, lehet sok ilyen típusú ajánlatot kapsz de talán megér egy pár percet áldozni elolvasni és megtekinteni az ajánlatot. Aztán mindenki dönt a saját
belátása szerint.
Panorámaképes bejárható, nagyítható galléria, az alkotásokhoz legjobban illő háttérfalakkal, képrámákkal és egyéb diszítőelemmel ellátva, hogy a legjobb
hatást lehessen elérni velük.
Egy hozzáillő megtekinthető katalógus, nyomtatható (pdf változatban), és lapozható flash változatban egyaránt, csak emel a munkák értékén.

A gallériában eddig kiállított munkákat és a modeleket amikből lehet választani az alábbi honlapon lehet megtekinteni:

http://gallery4hobby.qwqw.eu

Tekintettel arra, hogy a galléria tárhelye ingyenes honlapon van, így természetes, hogy nem kerül pénzbe a Te alkotásaidnak bemutatása sem a gallériában.

De használhatod az elkészített gallériát és a katalógust, feltöltve a saját honlapodra vagy akár DVD(CD)-re felírva is. Megtekintésük nem igényel különleges programokat.
Az Adobe Reader és az Adobe Flash Player a legtöbb gépen már alapból fel vannak telepítve, vagy ingyenes programok lévén bármikor letölthetőek és feltelepíthetőek.

Természetesen azonban a panoráma kiállítás és a katalógusok szerkesztése, képeknek vagy egyéb alkotásoknak a feldolgozása, küldött képek alapján, a munkák száma függvényében megegyezés alapján lenne elkészítve, mindenkinek a saját választása szerint.
14 alkotásnak a feldolgozása 30 Euro-ba kerül.
Ennyi normál méretű kép fér el gazdaságosan a galléria falán és így lehet kinyomtatni a katalógust is megfelelő formában.

Amennyiben tetszik az ajánlat vedd fel a kapcsolatot további információért
e-mailon gallery4hobby@yahoo.com
vagy facebook-on gallery4hobby

Tisztelettel

Szitai GyörgyAbonyi László [ 2012-09-17 11:35 ]

Kedves Mária!
Hamarosan elkészül Internetes galériánk! Várjuk alkotók jelentkezését. Megjelenés és értékesítés mellett forrás szerzéssel is foglalkozunk.
Részletek: www.netterem.hu

Üdvözlettel:Abonyi Lászlókatouchex [ 2011-01-26 08:35 ]

Kedves Jakobi Anna Mária!
A Zrínyi Média kiadói szerkesztője vagyok, és a Vérszerződés c. festménye miatt keresem önnel a kapcsolatot. Kérem szépen, adja meg e-mail címét nekem, hogy megírhassam a részleteket. Az enyém:gaspar@armedia.hu

Előre is köszönöm!
G. KataIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!